logo_feher

Blog

Látványos felújítás Cover Styl dekorfóliákkal

Cover Styl dekorfólia

A felújítás és a stílusváltás új szintjét kínáljuk a Cover Styl dekorfóliák használatával. Sosem volt ennyire könnyű új arculatot adni egy helyiségnek.

A konyhaszekrény ajtók egyre kopottabbak? A szobákba lépve úgy érzi, hogy valami hiányzik? Szívesen látná a hálóban a mahagóni meleg színeit az éjjeliszekrényen? Reménytelenül régimódinak érzi a fürdőben a burkolatot? Mit szólna hozzá, ha néhány óra leforgása alatt el tudná tüntetni a megunt, régi, nem odaillő felületeket? A Cover Styl dekorfólia egy olyan innovatív termék, amivel a felújítás könnyedén kivitelezhető vagy akár teljesen új stílust is vihet a szobákba. 

A Cover Styl dekorfólia rengeteg előnnyel rendelkezik, ennek köszönhetően a belsőépítészet nélkülözhetetlen eszköze. A telepítése nemcsak olcsó, hanem végtelenül egyszerű is. A fólia öntapadós, hőre nyúlik, tökéletesen lefedi a bútorok, falak felületeit. A vastagsága akár a 350 mikront is eléri, ezért tartós és minőségi felületet ad. A fólia nem repedezik, nem sárgul, tíz évig tartó garancia jár hozzá. Erős, könnyen kezelhető és biztonságos, a felülete tűzálló, antibakteriális, a szennyeződések eltávolíthatóak róla.

Cover Styl dekorfólia

A Cover Styl fóliájával látványos, költséghatékony és egyszerű a részleges vagy teljes felújítás. A termék 700 féle mintát, több, mint 1000 féle színt kínál, valósághű textúrákkal és színekkel. Fa, márvány, bőr, csillám, természetes kő, fém,  szövet, uni színek Egyik sem nyerte el a tetszését, egyedi mintát szeretne? A dekorfólia tökéletesen nyomtatható alapanyaggal készül. A falhoz, bútorhoz használható belsőépítészeti fólia  gyors, professzionális felújítást tesz lehetővé.

A belsőépítészeti dekorfólia Cover Styl  minőségben kínálja a dizájn új eszközét. Próbálja ki Ön is, hogy milyen pillanatok alatt megújítani egy unalmassá, kopottá, divatjamúlttá vált teret! A cégünk legújabb termékéről van szó, ami az okos belsőépítészeti tervezés látványos eszköze. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, ha az Ön fantáziáját is megmozgatta a Cover Styl termékvilága! A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen részletes tájékoztatást!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: