logo_feher

Blog

Molinókészítés: milyen lehetőségek léteznek?

Molinó készítés

A molinókészítés számtalan méretben, formában és nyomattal megvalósítható, és mi meg is valósítjuk Önnek!

A molinó tökéletes reklámeszköz, ami bárhol kifeszíthető – tehát beltéren és kültéren egyaránt -, ráadásul könnyen át is helyezhető a pillanatnyi igényeknek megfelelően, emellett bármekkora méretben elkészíthető. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen a rendelkezésre álló hely határozza meg a molinó méretét, így viszont akár egy kisebb falfelület, de akár egy tűzfal is beborítható egyetlen molinóval. Azonban apróbb részletekben eltérhetnek egymástól – és most nem a méretre, illetve a rá kerülő nyomatra gondolunk – ami meghatározhatja az árat is, ezért érdemes megismerni a részleteket.

Az első lépés a molinó anyagának kiválasztása, ami lehet a standard, öntött műanyag ponyva, amit a legtöbb esetben használnak. Ezen túl létezik még teljesen fényzáró típus, valamint az úgynevezett épületháló, ami messziről átláthatatlannak tűnik, közelről viszont abszolút átlátható. Mindegyik típus alkalmas kül- és beltéri használatra is. Az utolsó az úgynevezett átvilágítható molinó, amit világítódobozokhoz lehet felhasználni.

A második lépés a molinó “széleinek” megadása, ami lehet egy szimpla, egyenes vágás, szegés, szalaggal megerősített szegés, szegés és riglizés, illetve lehet úgynevezett bújtatóval ellátott, amelybe egy rudat elhelyezve kifeszíthető a molinó; ezt alul és felül egyaránt ki lehet alakítani, akárcsak egy régi, iskolai térképnél.

Szeretne molinót készíttetni, és azzal reklámozni vállalkozását, vagy épp dekorációs céllal szeretne egy mobilizálható molinót kifeszíteni? Cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Bármilyen méretben, illetve nyomattal szeretne molinót rendelni, ránk számíthat. A fentebb felsorolt lehetőségek mindegyikét biztosítjuk, Önnek csak választania kell! Alapanyagként kiváló minőségű ponyvát használunk, amelyre korszerű módszerekkel visszük fel az Ön által elképzelt grafikát és szöveget, a kész molinó tartós, időjárásálló és esztétikus lesz, áraink pedig kedvezőek, ezért, ha molinóra lenne szüksége, érdemes bennünket választania!

Amennyiben kérdése lenne a molinók készítésével kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: