logo_feher

Blog

A molinó készítés részleteiről

molinó készítés részletei

A molinó készítésének lépéseivel érdemes közelebbről megismerkedni. Ha tudja, hogyan készül ez a reklámeszköz, akkor a megrendelés is egyszerűbb lesz.

A reklámhordozók kínálata nagyon változatos, mert sokféle eszköz áll rendelkezésre a hirdetéshez. A reklámhordozók megkülönböztetésének egyik alapja a reklámeszköz alapanyaga. A molinók ebből a szempontból a tartós alapanyagból készült reklámeszközök közé tartoznak. A papír helyett erős ponyva az alapjuk, ezért is kapták a másik nevüket, a reklámponyvát.

A reklámponyva olyan anyag, ami könnyen nyomtatható. A molinó gyártása a papíralapú reklámhordozók kivitelezéséhez hasonlóan nyomtatással történik. A molinó nyomtatás egyik sajátossága, hogy a reklámhordozó gyorsan elkészül, tehát ugyanolyan rugalmasan lehet alkalmazni, mint a többi, nyomtatással készült változatát a reklámhordozóknak.

A molinó anyagára grafika kerül. Ez a grafika tartalmazza mindazt a vizuális és szöveges információt, amit a megrendelő fel szeretne tüntetni a reklámponyván. A nyomtatást megelőzi a tervezés. A tervezés folyamatában lépésről-lépésre körvonalazódik a végleges minta, amit a feliratok egészítenek ki. Figyelemfelkeltő, ösztönző, informatív reklámeszköz készül belőle, ha minden részlet terv szerint kerül a helyére.

A cégünk grafikai tervezéssel egybekötött molinó készítést vállal eco sol mentes nyomtatással.  A molinó gyártás korszerű, digitális nyomtatókkal történik.  A molinó 510 g/négyzetméter súlyú, öntött szélekkel készül. A nyomtatáshoz használt festék tartós, képes a molinó anyagához tapadni úgy, hogy az hosszú távon kitartson. Az ilyen reklámhordozók általában nagyobb méretben készülnek, kültérre kerülnek. Az időjárással szemben nincs ok aggodalomra, mert a ponyva és a festék is ellenáll a rohamának.

A molinó gyártás a tervezésen, a nyomtatáson túl tartalmazza a rögzítés elemeinek beépítését is. A molinók többféle módon is kihelyezhetőek. Az öntött széleket visszahajtjuk, 4 cm vastagon szegjük körbe, ezután 50 centinként ringlizzük 12 mm átmérőjű edzett acéllal. Ez az alapeljárás, de egyedi ügyfél igényeket is teljesítünk. Egyeztessen velünk a részletekről!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: