logo_feher

ÁSZF - Infinity Graphics

Kivitelezés és határidő betartása

A nyomtatási kész grafika átvételétől, elfogadásától, vagy próbanyomat esetén az aláírt próbanyomat visszaérkezésétől, a terméktípustól és mennyiségtől, illetve szolgáltatástól függően változik. A megrendelőtől érkező módosítási kérelmeket kizárólag e-mailon vagy írásban rögzítve áll módunkban elfogadni. Szóban vagy telefonon elhangzott módosítási kérelmeket írásban kell megerősítenie az ajánlattételi számra hivatkozva, feltüntetve. Ha a munkavégzés kiterjed külső helyszíni munkálatokra (szerelés szállítás, telepítés, ragasztás) abban az esetben az időjárás körülményeit figyelembe kellés tudomásul kell venni.  Külső tényezők miatt esetlegesen felmerülő többletköltségekről ide értve helyszínen felmerülő nem várt befolyásolható tényezők (Rossz munkafelület, nem megfelelően biztosított munkakörülmények, helyszíni szerelésen felmerülő anyag többlet díj) a megrendelővel egyeztetve számolunk el amit egy megrendelő lap kitöltésével a meglévő árhoz pluszban felszámolunk.

 Grafika

Abban az esetben ha a megrendelő biztosítja a kész grafikai anyagot, az alábbi nyomtatásra elfogadott formátumokban fogadjuk el : Illustrator (.ai/eps) – Photoshop (.ps/.pdf/.tiff) CorelDraw (.cdr) Felbontás minimum 150 dpi.  A grafikai fájlt méretarányosan és fájl nevében a magasság és szélességet és darabszámot fel kell tüntetni. A megrendelő tudomásul veszi a fent leírtakat és grafikai paraméterekre vonatkozó feltételeket elfogadja. Amint a grafikai anyag a fentieknek nem felel meg a megrendelt terméket nem áll módunkban elkészíteni! A grafikusaink felveszik önnel a kapcsolatot és segítenek a megfelelően eljuttatni hozzánk a grafikai tervet.  A megrendelő által biztosított grafikai anyagban lévő nyomtatási és helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget! Amennyiben a grafikai anyag a megrendelő jóváhagyása után a grafikai anyagban hiba marad annak a javítási költsége vagy újragyártási költsége teljes egészében a megrendelőt terheli. Abban az esetben ha a megrendelő arculati kézikönyv esetleg egyéb elvárások szerinti színhelyeség fontos akkor javasoljuk a próbanyomat megtekintését irodánkban ami külön költségeket foglal magában. Ilyen esetben kizárólag csak a próbanyomat jóváhagyása után kezdjük meg a gyártást/készítést. A próbanyomat hiányában az általunk használt grafikai anyag színbeállításai a mérvadóak.

Grafikai tervezés

Amennyiben a megrendelő nem rendelkezik grafikai anyaggal,  grafikuasink szívesen állnak rendelkezésükre. A megrendelő tudomásul veszi a grafikai szerkesztési óradíjat ami magába foglalja a tervezési óradíjat: 11 000 Ft + Áfa. A tervezés folyamata alatt cégünk folyamatosan egyeztet a megrendelővel a módosításokról. A módosítások megrendelése, illetve jóváhagyása egyben az arra vonatkozó munkaidő elfogadását is jelenti.   Az Infinmity Graphics Kft által készített grafikai anyag  cégünk saját szellemi tulajdonát képezi, abban az esetben ha a megrendelőnek saját felhasználásra a grafikai elemekre szüksége van, egyedi megállapodás keretében külön díjazás fejében tudjuk biztosítani részére.

Nyomtatási és kihelyezés

Különböző anyagtípusok esetében a nyomtatási technológiák eltérőek és az ebből fakadó esetleges nyomtatási minőségekre felelőséget nem vállalunk. Konfekcionált termékeknél a megrendelővel egyeztetett formában biztosítjuk a megrendelést, ennek hiányában az alapanyag általános konfekcionálási folyamatai az irányadóak. A gyártás mellett a megrendelő külön kérésére ha a kihelyezést is cégünk végzi el akkor helyszíni fotót és látványtervet kérünk be a megrendelőtől a pontos kihelyezés biztosítása érdekében.

Számlázási információk

Az árajánlatban szereplő termékek nettó értékben értendőek az áfa érték külön kerül feltüntetésre a bruttó érték az áfát is tartalmazza. A megrendelés menete a díjbekérő teljes bruttó végösszeg előre utalásával lehetséges. Nagyobb megrendelések esetén szerződés formájában a megrendelővel egyeztettet díjazásokról és számlázásokról előre egyeztettet megbeszélések alapján kerül sor. A számlázási adatok helyességéért a megrendelő felel, a megrendelést követően nem áll módunkban módosítani azt. Nem fizetés esetében a PTK. szerinti késedelmi kamat kétszeresét számítjuk fel. A díjbekérő kiállítása az írásban tett hivatalos megrendelő beérkezését követően kerül kiküldésre. A számlát a díjbekérő beérkezésétől követően áll módunkban csak kiállítani! A nyomdakész grafikai anyagot jóváhagyás után kezdjük gyártani. Az Infinity Graphics Kft által készített nyomdai termékek valamint az általa biztosított grafikai elemek és szolgáltatások a megrendelő által történő teljes végösszeg kifizetéséig az Infinity Graphics Kft tulajdonát képezik!

Garancia

A nyomdai munkákra cégünk 1 év színtartósági garanciát vállal az általunk szerelt és gyártott termékekre.  Amennyiben cégünk által kihelyezett reklámhordozók anyaga papír vagy poliészter vagy egyedi alapanyag a garanciális időszak jelentősen kevesebb. Kültéri vinylek esetében cégünk nem vállal felelőséget a 5 fok alatti és  20 fok feletti kihelyezések esetében. Szélsőséges időjárás esetében kihelyezett termékekre a garanciális időszak kevesebb vagy cégünk határozata alapján a felszerelést követően a garancia érvényét veszti. Amennyiben a megrendelő vállalja és gondoskodik a szerelésről a kárveszély az átadás átvétel időpontjában a megrendelőt terheli. Az átadás-átvétel szerződésszerű megtörténtét a felek által aláírt szállítólevél vagy átvételi elismervény igazolja.

Vis maior