logo_feher

Blog

Habbetű, ami nem okoz idő előtt csalódást

habbetű, 3d habbetű

Időtálló, tartós megoldást keres 3D felirattal kapcsolatban? A habbetűk ideálisak ahhoz, hogy hosszú éveken át kiszolgálják, keressen bennünket!

Legyen szó vendéglátóhelyekről, hotelekről, szórakozólétesítményekről, egyéb vállalkozásokról, sok esetben elengedhetetlenek a 3D feliratok, amelyek felhívják a figyelmet az adott helyre. Manapság nagyon sok alternatíva elérhető ezen a területen, amelyek között sajnos van jó pár olyan betűtípus, amelyek nem igazán kínálnak tartós megoldást.

A hiányos feliratok nem túl bizalomgerjesztőek, rendkívül negatív hatással lehetnek a vállalkozás megítélésére, arról nem beszélve, hogy így nagyon nehezen találják meg az érdeklődők a szóban forgó helyet. Ha feliratkészítésre van szükség, érdemes biztosra menni, és olyan alternatívát választani, amely nem hagyja cserben a vállalkozókat idő előtt.

A 3D habbetűk nem véletlenül örvendenek óriási népszerűségnek, hiszen bátran lehet velük hosszú távra tervezni. Olyan anyagokból kerülnek legyártásra, amelyek garantálják a feliratok időtállóságát, sokáig segítik a tájékozódást, és biztosítják azt, hogy a hely könnyen beazonosítható legyen.

A habbetűk XPS polisztirolból készülnek, felületüket pedig speciális bevonattal látjuk el azért, hogy tartósak maradjanak, és a külső hatások, mint például a szélsőséges időjárás ne tehessen kárt a feliratokban. Akár kvarchomokos bevonatot is kaphatnak a betűk, de megoldható az egyszerű festés is. Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, akár céges emblémák, logók is legyárthatók az alapanyagokból.

A habbetűk látványosak, és költséghatékonyak, ennek a megoldásnak köszönhetően nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni ahhoz, hogy a vállalkozó igényes és időtálló feliratot biztosíthasson az adott területre.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné leadni a rendelését? Keressen bennünket, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül valósítjuk meg az elképzeléseket.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: