logo_feher

Etikett címke

Egyedi ár alapján

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Az etikett címke nyomtatás általában standard öntapadós, vinyl alapú fóliára történik. Felhasználástól függően változhat az alapanyag is. Készülhet könnyen visszaszedhető, erős tapadású vagy akár fényvisszaverő matricára is. Minden esetben kiváló minőségű, UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Széleskörű felhasználhatósága miatt akár laminálva is készítjük, legyen akár standard vagy egyedi formatervezésű címke.

A kiemelkedő minőségű etikett címke jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Ragasztás, vágás

Felhasználási területek:

Széleskörű felhasználhatóság, elsősorban termékcímke, zárócímke, szavatossági címke, promóciós célú márkaépítésnél használt címke, többnyire beltéri felhasználásra

Termék címke nyomtatás

Egyedi ajánlat alapján
Kérjen ajánlatot
  • Nyomtatás
  • UV Laminálás
  • Formavágás
Népszerű

Címke nyomtatás digitálisan

címke nyomtatáscímke nyomtatás termék megjelöléshez, feliratozáshoz megrendelhető szolgáltatás. Minőségi címkét készítünk minden ügyfélnek, aki a mi szolgáltatásainkat választja.

Címkézni szokás termékeket, de a raktározásban, archiválásban, postázásban is rendszeresen használatosak a címkék. A mai igényekhez igazodva egy címkének már nem csupán annyit kell tudnia, hogy jól olvasható legyen, hanem jóval többet. A címke nyomtatásban olyan tulajdonságok is árnyalják a címkék jellemzőit, mint a jó tapadóképesség vagy a könnyű visszaszedhetőség. Nem elég, ha a címke a tervezett grafikával, szöveggel vagy vonalkóddal határidőre és az elvárt minőségben elkészül. Az is fontos, hogy a címke az adott felhasználáshoz minél sokoldalúbb tudjon lenni. A termék címke nyomtatáshoz az ügyfél választhat standard vagy egyedi formát, többféle alapanyagot is. A címkézés célja egyrészt, hogy információval lássa el a vásárlókat, felhasználókat stb. másrészt pedig a termék díszítése is. A címkén helyet kaphat a gyártó cég logója, az arculati elemek egy része, így a címkéből  reklámeszköz is válik.

Az etikett címke nyomtatás, az öntapadó címke gyártás, formában, anyagban és méretben sok lehetőséget tud kínálni, ennek köszönhetően minden ügyfél meg tudja rendelni tőlünk a számára legelőnyösebb változatban és a tervezett tulajdonságokkal. A címke nyomtatás digitális, a felhasznált uv álló festék pedig tartósságot kölcsönöz a színeknek és feliratoknak beltéri és kültéri használatnál egyaránt. Mindegy, hogy promóciós célra, vonalkódhoz, postázáshoz vagy egyéb okból szeretne címkét, a címke nyomtatást kimagasló minőségben tudjuk Önnek elkészíteni, ráadásul extra rövid idő alatt is kivitelezhető a nyomtatás, ha arra van szükség.

címke nyomtatásban is válassza azt a színvonalat, amit a mi cégünk tud nyújtani! Ahol a címkék használata mindennapos, ott fontos hangsúlyt fektetni a felhasznált címke milyenségére. Forduljon hozzánk bizalommal és  a címkékre ne legyen gondja! A címke nyomtatásra egyedi árajánlatot tud kérni a kollégáinktól az elérhetőségeink egyikén.

Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.