logo_feher

Blog

Vászonkép nyomtatás prémium minőségben!

vászonkép nyomtatás

vászonkép nyomtatás minősége fontos, ha igényes lakberendezési tárgyat szeretne vásárolni! Rendeljen egyedi vászonképet színvonalas kivitelezéssel! 

Egy vászonkép nyomtatásánál három dologra van szükség, a festővászonra, a vakrámára és a képre, ami majd a vászonra kerül. Valódi festővászonra nyomtatjuk a környezetbarát festékkel és modern, színes nyomtatóval készült képeket. A vászonkép nyomtatással készült grafikák, fotók és fényképek részletgazdag, tűéles és élénk színekkel rendelkező képek lesznek. A vászonra 10 színes Epson EcoSolvent nyomtatóval (Epson SC-S80610L) nyomtatjuk a képeket. Ez a modell a világ első, Pantone akkreditált nyomtatója.Vibráló színek, élettel teli képek készülnek, amiket  Greenguard Gold minősítéssel rendelkező festékkel színezünk. Ez nem más, mint egy nemzetközileg elfogadott minősítés. Azok a termékek, amik ezt megkapják, bátran használhatók bármilyen érzékeny környezetben, mert környezetbarát és nem mérgező, vegyszermentes alapanyagokból állnak. A vászonkép nyomtatást ennek köszönhetően bármilyen helyszínre ajánljuk, oda is, ahol kisgyerekek vagy háziállatok vannak.

A prémium, amerikai festővászon, a modern festék és a korszerű nyomtatási technológia mellett meg kell még említeni a vakráma keret alapanyagát is. A keret valódi borovi fenyőből készül, ami természetes, ugyanakkor nagyon erős fa anyag is. A vászonkép keretét több méretben lehet megrendelni, kettő vagy négy centiméteres változatban. A méret befolyásolja, hogy a vászonkép mennyire fog elállni a faltól.

vászonkép nyomtatással készült képek akár lemoshatóak is tisztítószerrel, minimálisan karcolódnak, tehát tartósak, nem kell őket vitrinbe zárva tartani. A méretükben nagy szabadságot tudunk biztosítani a megrendelőknek, hiszen kicsik és egészen nagy méretűek is készíthetőek. A képekre most minden méretben 30% kedvezményt adunk a vásárlóknak!

Keressen minket bizalommal és rendeljen prémium minőségben vászonkép nyomtatást! A részletekkel kapcsolatban tájékoztatást adunk az elérhetőségeinken!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: