logo_feher

Blog

Vászonkép nyomtatás: különleges dekoráció az irodába, de otthonra is!

vászonkép nyomtatás

Vászonkép nyomtatás megfizethető áron, megbízható cégtől, rövid határidő alatt. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha különleges dekorációt szeretne! 

Napjainkban az egyedi, különleges dekorációk a virágkorukat élik, mind az otthonunkban, mind az irodákban, üzletekben. Szerencsére a lehetőségek tárháza végtelen ezen a téren, de az biztos, hogy egy igen népszerű és sokoldalú megoldás a vászonkép nyomtatás. A vászonkép nyomtatásnak köszönhetően egy speciális megjelenésű képet kapunk, ami szinte bárhol a falak dísze lehet, otthon, üzletben, irodában, étteremben vagy akár egy galériában. Nézzük, miről is van szó pontosan! 

Felhasználása: a vászonkép nyomtatás rendkívül sokoldalú. A képpel izgalmassá, elegánssá varázsolhatjuk a helyiséget, legyen az a nappalink vagy az irodánk. Természetesen nem csak fénykép lehet a nyomat, hanem rajz, festmény és bármilyen grafika is. A vászonkép nyomtatás kézzel festett hatást kölcsönöz, így akár egy híres festő képével – pontosabban annak másolatával – is ízlésesen dekorálhatjuk a falat, anélkül, hogy rossz utánzat érzetét keltenénk. 

Alapanyag: fehér színű vászon, a festék pedig kifejezetten erre a célra való, speciális, UV-álló festék. A nyomat tartósan szép marad, nem igényel ápolást. A vászonkép nyomtatás igény szerint átvilágítható alapanyagra is kérhető, amit hátulról megvilágítva rendkívül különleges hatást lehet elérni. Lehetőség van egy kép több darabra történő felosztására is, így mozaik is kialakítható. 

Nyomtatás minősége: aki cégünkre bízza a vászonkép nyomtatást, garantáltan nem fog csalódni. A nyomatokat részletesség és gyönyörű színvilág jellemzi. Vakrámára vagy keretre feszítve is kérhetőek. A magas minőség ellenére az áraink megfizethetőek, így anyagilag is megéri hozzánk fordulni. 

Amennyiben érdeklődik a vászonkép nyomtatás iránt, tekintse meg a honlapunkon található referenciaképeinket, és keressen minket bizalommal Ön is! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még ma, a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: