logo_feher

Reklámtábla

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

A Dibond alumínium szendvicslemez bel és kültéri megoldásokra kiválóan alkalmas. A tábla alapanyag színe lehet matt fehér, matt fekete, fényes fekete, szálhúzott alumínium. Főbb jellemzői, hogy 2 oldalas kivitelben is kapható így mindkét oldala grafikázható. 2-4 mm vastagságig kapható, polietilén belső maggal és alumínium 0,3 mm vastag réteggel rendelkezik. Nagyon erős szerkezetű merev alapanyag. Az alap tábla mérete 3050×1500 mm, 4050×2000 mm, 4050×1000 mm, amit a kívánt méretre tudunk vágni. Üzletportálokhoz, céges kül és beltéri reklámtáblák, útbaigazító táblák, projekt táblák, Információs jellegű táblákhoz ajánljuk. A dibond alumínium szendvicslemez formára és méretre vágható. Digitálisan nyomtatva védőfóliával látjuk el igény szerint.

A kiemelkedő minőségű Dibond szendvicslemez jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Fúrva, Csavarozva, kisebb méretek esetében rgasztva

Felhasználási területek:

Belső-Külső üzleti elemek dekorálása, Közterületi reklám, Promociós alapanyag, Hirdetési felület, Projekt táblák, Információs jellegű táblák.

Reklámtábla készítés alumínium szendvicslemezből

Reklámtábla készítés

Reklámtábla készítést kérjen tőlünk, ha hosszú távon szeretne egy reklámeszközt használni! A táblák kültéren és beltéren is megállják a helyüket.

A táblák a kisebbtől az óriás méretig hirdetik egy vállalkozás nevét, logóját, tevékenységét, nyitvatartási idejét stb. A jól látható és könnyen észrevehető információk kihelyezése a reklámtáblák segítségével valósítható meg a legkönnyebben. Természetesen nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos tábla. Mi a reklámtábla készítést alumínium szendvicspanelek felhasználásával végezzük.

Az alumínium szendvicspanel olyan tábla alapanyag, ami több rétegből áll,  a közepét alkotja egy polietilén mag, a két oldala pedig vékony alumínium réteget kapott. Maga a tábla plusz bevonattal is ellátható a nyomtatást követően, ez a réteg olyan védőfólia, ami plusz védelmet tud adni a nyomtatott felületnek, illetve a táblának. A reklámtábla készítést meg tudja rendelni egy vagy pedig kettő oldalas változatban is.

reklámtábla készítéshez használt alumínium szendvicspanel a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően könnyű súllyal rendelkezik, ugyanakkor tartós is. A táblára a tervezett grafika digitális nyomtatással készül el, aminek az alapszíne is választható, lehet fényes és matt is. A reklámtábla készítés igényes grafikával és tartós reklámtáblával készül, ezért biztos lehet benne, hogy a táblát nem azért kell lecserélnie, mert nem lesz elégedett vele vagy túl hamar tönkremegy. A napfénynek, csapadéknak nagyon jól ellenáll, nem veszíti el az eredeti formáját és színeit sem. Rögzítéshez is több megoldás áll a megrendelők rendelkezésére.

A reklámozáshoz ma már számos reklámeszköz elérhető, vannak köztük hagyományos és innovatív termékek is. A reklámtábla az előbbiek közé tartozik. A klasszikus reklámtáblát modern alapanyagokból gyártjuk, támogatva ezzel az időtálló kivitelt. Forduljon hozzánk bizalommal, ha meggyőzte Önt a szolgáltatásunk bemutatása és rendelje meg akár most azonnal a kültéri reklámtábla készítést! A pontos árajánlatunkat igényelje a honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén!

Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.