logo_feher

Perforált ablakfólia

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

A perforált fólia – köznyelvben lyukacsos fóliaként ismert – kül.-és beltéren egyaránt használható. Kiváló minőségű UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Lyukacsos szerkezetéből eredően alkalmas üzletportálok, ablakok, szélvédők matricázásár, ha bentről ki szeretnénk látni, de kintről befelé már nem. A perforált fólia hátoldala van ragasztófelülettel ellátva, így kizárólag kívülről alkalmazható a ragasztani kívánt felületen! Ebből a tulajdonságból ered elnevezése is – „one way vision” – tehát egy oldalról átlátható. Lehetőség van személyautó és teherautók szélvédőit perforált ablakfóliával ellátni, de a gépjármű műszaki vizsgáztatásakor a hatóság kötelezheti a tulajdonost a fólia eltávolítására!

A kiemelkedő minőségű perforált fólia jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Ragasztás, kasírozás, vágás

Felhasználási területek:

Üzletportál, iroda és kirakat dekoráció, ablakok és egyéb üvegfelületek dekorálása, gépjárművek szélvédőinek matricázásához, kizárólag kívülről alkalmazható
Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.