logo_feher

Óriásplakát nyomtatás

9840 Ft +Áfa/db-tól

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Az óriásplakát nyomtatást legtöbb esetben kültéri hirdetések felhasználására nyomtatjuk az erre a célra készülő kékhátú papír alapú anyagra, de nagy előszeretettel alkalmazzák beltérben ( pl. irodák, óvodák, lakások hangulatának , vagy emagenak kialakítása céljából is. A kültéri felhasználás során az időjárás viszontagságainak jól ellenáll. A méretét tekintve a standard útszéli hirdetőtáblák mérete a mérvadó, ami a legtöbb estben 504 x 238 cm és 4 szegmensből tevődik össze a nyomtatás során. Ettől eltérő egyedi igények kialakítása, gyártása sem akadály miszerint a szegmensek száma is egyedileg alakítható a tekercs gazdaságos méreteit kihasználva. Lehetőség van felrakás nélkül és felrakással is megrendelni ami megbeszélés tárgyát képezi.

A kékhátú kültéri plakát jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Felhelyezése ragasztással, kasírozással

Felhasználási területek:

Külterületen nagyformátumú figyelemfelkeltő hirdetés céljából. Beltérben a komfortos érzetet keltve saját igényekre alakítva.

Óriásplakát

1-15 db
Ft 16000 db
  • Nyomtatás
Népszerű

Óriásplakát

15 db felett
Ft 9840 db
  • Nyomtatás
Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.