logo_feher

Molinó készítés

Kérjen ajánlatot

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Reklámponyva másnéven ismert molinó, banner, frontlit banner kül és beltéren egyaránt kiválóan alkalmas. Szélsőséges időjárásnak is nagymértékben ellenál.
A piacon a legkedvezőbb és legnépszerűbb megoldás a molinó készítés. Kiváló minőségi UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A ponyva teljes szélessége 160 cm ezen felül az molinó-t toldással vagyis szegéssel tudjuk tovább növelni a kívánt méretre. A molinó súlya 510 g/m2.
A sima Frontlit molinó anyagának az egyik oldala nyomtatható, alapanyag színe fehér és nem átvilágítható.

A kiemelkedő minőségű molinó jellemzői:

Konfekcionálási módok

Sokrétű felhasználási és konfekcionálási lehetőségeinek köszönhetően rengeteg területen alkalmazható. Kérheted: Simán méretre vágva, Körbe szegve (hegesztve), Ringlizve (a molinókat 50 cm-ként látjuk el ringlikkel, ha máshogyan van rá szükség előre jelezve lehet igényelni, különben az alapeljárás a mérvadó), Bujtató kialakítással.

Szerelési javaslatok:

Kifüggesztés, Fel csavarozás, Kifeszítés kötéllel vagy gyorskötözővel.

Felhasználási területek:

Kerítésre, Ház oldalfalára, Vaskeretekre. Építkezésekre. Üres falfelületnél ajánlott.

Molinó ringlizés

A acél anyagú ponyva karikák, nagyban megkönnyítik a munkát molinónk kihelyezésénél. Standard elhelyezés 50 cm-kén történik. Abban az esetben ha több ringli szükséges 50 ft +áfa /db a plusz költség. Ajánlatkérésnél jelezzék, hogy ha több ringlit szeretnének.

Molinó ringli

Reklámponyva nyomtatás

Molinó szegés

A molinó anyagát visszahajtjuk és speciálisan magas hőkezeléssel egymásba olvasztjuk. Így tartós és nagyobb szakító szilárdsággal fog rendelkezni.

Molinó szegés

Molinó bujtató

Ha egy olyan megoldásra van szükség ahol a molinót be kell lógatni abban az esetben javasoljuk a bujtatót. Aluminium csőre vagy farúdra kiválóan fel lehet húzni. Kérjük add meg a bujtató átmérőjét számunkra, hogy milyen vastagságó elemet szeretnél rajta áthúzni.

Molinó bujtató

Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.