logo_feher

Mesh háló nyomtatás

kérjen ajánlatot

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

A mesh háló, épületháló kültéri felhasználásra javasolt. Szélsőséges időjárásnak is nagymértékben ellenál, nagyobb szeles területeken jobb széláteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Építkezések tűzfalára vagy homlokzati falak felújításakor javasolt állványszerkezetekre rögzítve. A mesh háló egy oldalán nyomtatható alapanyag. Kiváló minőségi UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A ponyva teljes szélessége 160 cm ezen felül az molinó-t, toldással vagyis szegéssel tudjuk tovább növelni a kívánt méretre. A molinó súlya 300 g/m2.
A sima Frontlit molinó anyagának az egyik oldala nyomtatható, alapanyag színe fehér és fényáteresztő tulajdonsággal bír.

A kiemelkedő minőségű mesh háló jellemzői:

Konfekcionálási módok

Sokrétű felhasználási és konfekcionálási lehetőségeinek köszönhetően rengeteg területen alkalmazható. Kérheted: Simán méretre vágva, Körbe szegve (hegesztve), Ringlizve (a molinókat 50 cm-ként látjuk el ringlikkel, ha máshogyan van rá szükség előre jelezve lehet igényelni, különben az alapeljárás a mérvadó), Bujtató kialakítással.  Nagyobb felületek esetében az erősebb és tartósabb kivitelezés érdekében angol szalagozással alkalmazzuk.

Szerelési javaslatok:

Kifüggesztés, Fel csavarozás, Kifeszítés kötéllel vagy gyorskötözővel.

Felhasználási területek:

Hirdetési felület megjelenés, Vaskeretbe, Kerítésre, Építkezések esetében állványokhoz rögzítve, Térelválasztásra

Mesh Háló ringlizés

A acél anyagú ponyva karikák, nagyban megkönnyítik a munkát mesh háló kihelyezésénél. Standard elhelyezés 50 cm-kén történik. Abban az esetben ha több ringli szükséges 50 ft +áfa /db a plusz költség. Ajánlatkérésnél jelezzék, hogy ha több ringlit szeretnének.

Mesh Háló ringli

Mesh Háló szegés

A mesh háló anyagát visszahajtjuk és speciálisan magas hőkezeléssel egymásba olvasztjuk. Így tartós és nagyobb szakító szilárdsággal fog rendelkezni.

Mesh Háló szegés

Mesh Háló bujtató

Ha egy olyan megoldásra van szükség ahol a molinót be kell lógatni abban az esetben javasoljuk a bujtatót. Aluminium csőre vagy farúdra kiválóan fel lehet húzni. Kérjük add meg a bujtató átmérőjét számunkra, hogy milyen vastagságó elemet szeretnél rajta áthúzni.

Mesh Háló bujtató

Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.