logo_feher

Habbetű

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

A megfelelően kivitelezett habbetű (síkból kiemelkedő alakzat) messziről magára vonja a célközönség figyelmét. Ehhez szükséges a jó elhelyezés, növelhető a hatás, ha LED megvilágítással emeljük a fényét. 2-5 cm vastag expandált polisztirol hablemezből kerül kivágásra a meglévő vektoros grafika (stanc rajz) alapján. Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható, elegáns megoldást kínál üzletek homlokzatán, beltéri dekorációként rendezvényeken, konferenciatermek, irodák, otthoni terek dekorációjaként. Kültéri felhasználás esetén javasoljuk a kérgesített, tartósabb verziót, melyet a vágás után kvarchomok réteggel látunk el. Kiviteltől függetlenül több rétegben festjük a megrendelő által kívánt színűre az elemeket. Elenyésző súlya miatt könnyen ragasztható bármilyen sík felületre, akár kirakatok üvegfelületére is. Egyedi méretek és elképzelések esetében is állunk rendelkezésére.

A kiemelkedő minőségű habbetű jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Ragasztás, távtartóval felhelyezve a LED háttérvilágítás érdekében, Fúrva, Csavarozva, Talpra állítva

Felhasználási területek:

Bel- és kültéren egyaránt, Üzletportálok, üzemek homlokzatára, irodák, konferenciatermek, otthoni terek dekorálására, belsőépítészeti elemként
Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.