logo_feher

Autófóliázás, Autómatricázás

Kérjen ajánlatot

A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat! Az elküldött Ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!

Az autómatricát kültéri felhasználásra, kifejezetten járművek dekorálására fejlesztették. A terméket UV álló, kiváló minőségű festékkel, digitálisan nyomtatjuk, minden esetben lamináljuk, ezzel hosszútávon ellenállóvá téve az időjárás viszontagságainak. Az alapanyagot elsősorban sík vagy enyhén ívelt felületekre, ponyvák és felépítmények dekorálására ajánljuk. Költséghatékony és elegáns megoldást nyújt vállalkozása számára, ha ki szeretne tűnni a forgalomból céges autóinak megjelenésével, figyelemfelkeltő feliratok felhelyezésével.

A kiemelkedő minőségű Autófóliázás  jellemzői:

Szerelési javaslatok:

Ragasztás, hőlégfúvás, vágás

Felhasználási területek:

Jármű dekoráció, céges flotta járművek egységes designjának kialakításához

Gépi forma vágás

Az autófóliázás egyedi tervezést igényel. Így elrugaszkodhatunk a sablon vakablakok és ablakok fóliásásától és akár egyedi formavágott mintákat is készíthetünk járműveinkre. Kérhető nyomtatott mintával vagy színfóliából akár. Gépeink formára vágják a kívánt grafikát.

Gépi forma vágás

Védőlaminálás

Védőlaminálás nélkül az autófoliázás nem túl praktikus. Kérhető anélkül de így megvan a veszélye annak hogy hamarabb fog kopni, karcolódni. Lamiálva sokkal tovább áll ellen az UV sugaraknak és a nyomat se fog kopni karcolódni. Vegyszeres takarításnak is ellenáll.

Védőlaminálás

Autófólia hőkezelés

Az autófóliázás hőkezeléssel zárúl. Így az autófólia nagymértékben felveszi az autóidomok formáit és tartósabbá vállik. 3D fóliák esetében az anyagszerkezet egy speciális légcsatornás textúra aminek köszönhetően felületünk buborékmentessé válik.

Autófólia hőkezelés

Megosztás
Megosztás

Kérj árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatások

Segítünk ötletelni!

Keresd fel cégünket és segítünk megvalósítani elképzeléseid.

Grafikai tervezésre van szükséged?

Ha még nincs kész látványterved kérésedre segítünk elkészíteni az egyedi grafikai anyagot.