logo_feher

Blog

Reklámtábla készítés kültéri használathoz!

reklámtábla készítés

Reklámtábla készítést rendeljen kültérre, akár világító változatban! A Dibond lemezekből gyártott kültéri táblák tulajdonságai meggyőzőbbek, mint gondolná!

A reklámozáshoz a táblák használata nélkülözhetetlen, a reklámtáblák jól bevált reklámeszközök. A modern reklámtáblák többet tudnak, mint a korábban használt táblák. Ez főként annak köszönhetően, hogy a reklámtábla készítéshez a legújabb, legmodernebb alapanyagokat használják fel. Erre kiváló példa a Diabond alumínium szendvicslemez. A Diabond alumínium szendvicslemezekből olyan reklámtáblák készülnek, amiket teljesen egyedi igényekre terveznek, emellett pedig alkalmasak arra is, hogy a beltéri és a kültéri használattal szemben is rendkívül ellenállóak legyenek. A reklámtábla készítéshez szükség van a megrendelt tábla minden jellemzőjére. Gondolunk itt a formára, a méretre, a színre és természetesen a tábla grafikájára is. A megrendelő nem csupán egy oldalas kivitelben tud reklámtábla készítést rendelni, ugyanis mindkét oldala feliratozható, fóliázható a táblának. Digitális nyomtatással kiváló minőségű grafika készül a tábla felszínére.

reklámtábla készítés kültéri és beltéri használatú eszközei között szerepel a világító változat is. A világító reklámtábla gyártás szintén a kültérre tervezett reklámeszközökhöz megrendelhető szolgáltatásunk. A nap teljes 24 órájában szeretné a vállalkozását láttatni? A világító táblákkal az éjszaka sötétjében is jól észrevehető a reklámtábla és annak a teljes felirata, grafikája. A led modulokkal gyártott tábla szintén két oldalas változatban is készülhet, többféle módon rögzíthető.

Az új reklámtábláit határidőre elkészítjük, ha minket bíz meg ezzel a feladattal.  Forduljon a reklámozáshoz nélkülözhetetlen eszközöket gyártó csapatunkhoz és rendeljen tőlünk kültéren vagy beltéren használható reklámeszközöket! Hosszú távú használatra alkalmas reklámtábláinkkal igényes arculatot tud kialakítani a vállalkozásához! A reklámtábla készítésről kérje árajánlatunkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: