logo_feher

Blog

Posztertapéta-nyomtatás: egyedi dekoráció üzletbe, irodába, otthonra!

posztertapéta-nyomtatás

posztertapéta-nyomtatás segítségével egyedi hangulat kölcsönözhető bármilyen helyiségnek, legyen szó egy irodáról, egy üzletről, vagy épp egy otthonról.

A posztertapéta a ’80-as és ’90-es évek slágere volt; a mai szemmel nem túlságosan ízléses darabokat akár egy papír-írószer boltban is meg lehetett vásárolni, és minimális ügyességgel felapplikálni a falra, majd gyönyörködni a végeredményben, ami viszont elég hamar vált a lekaparás áldozatává. Ez a kis epizód olyan hatással volt a hazai lakosságra, hogy a posztertapéta évtizedekre eltűnt, de ne gondoljuk, hogy csak nálunk; a 2010-es évek közepén jelent meg újra a lakberendezési magazinokban, ezúttal sokkal dekoratívabb formában, és csak lassan jutott el a magyarokhoz, akik viszont mostanra már ki is használják a posztertapéta-nyomtatás nyújtotta előnyöket.

posztertapéta-nyomtatás lényege, hogy egy adott falfelület beborításához megfelelő méretű képet nyomtatunk ki több részletben, hogy a felhelyezése egyszerűbb legyen. A kész posztertapétát ugyanúgy kell felhasználni, mint egy hagyományos tapétát, ám az illesztésre sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, hiszen elég egy egészen apró elcsúszás az egyik oldalon, ám ez a másik oldalon más hatalmas hézaggá duzzadhat, ami elrontja a kép összehatását. Ettől eltekintve a posztertapéta használata egyszerű, csupán a megfelelő képet kell megtalálni hozzá.

posztertapéta-nyomtatás számtalan esetben nyújthat egyszerű, de mégis dekoratív és egyedi megoldást egy helyiség hangulatának megváltoztatására, legyen szó egy termékeket, vagy szolgáltatásokat kínáló vállalkozás üzlethelyiségéről, egy irodáról, vagy épp a nappaliról. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy kiválasztja azt a képet, ami a legjobban illeszkedik a helyiséghez, majd felkér bennünket a posztertapéta kinyomtatására!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a posztertapéta-nyomtatás lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: