logo_feher

Blog

Perforált ablakfólia digitális nyomtatással

perforált ablakfólia

perforált ablakfólia a vásárlóknak színes reklámot, Önnek pedig kirakatvédelmet tud nyújtani. Az olcsó és működőképes reklámeszközt elkészítjük Önnek.

A digitális nyomtatással készülő perforált ablakfólia jól bírja az időjárás támadásait, de beltéren is alkalmazható. Ahol sok az üvegfelület, de nem szeretnék azokat falakra cserélni, ott érdemes kihasználni a lehetőséget és reklámfelületté előléptetni az üveget. Az átlátszó üvegre egy mutatós grafikát ragasztunk kívülről és máris készen van a fal, amit mindenki megnéz legalább egyszer. Mi kerüljön az üvegre? Reklámozza a vállalkozását, használja ki a perforált ablakfóliában meglévő esztétikai lehetőségeket és figyelemreméltó reklámfunkciókat! Nagy méretben is minőségi, dekoratív grafikát tudunk gyártani, amit stabil és tartós rögzítéssel telepítünk a kijelölt helyre.

perforált ablakfólia számos ügyfelünk tetszését elnyerte, a munkáink több helyen is láthatóak. A referenciáink menüpontban Ön is láthatja, mit alkottunk lyukacsos fólia témában! Az egyik munka, amire büszkék vagyunk, nem más, mint a DBS Smart Solutions Kft. megbízásából készült fóliázás. A referencia képen jól látható, hogy nem egy, hanem több ablakfólia is készült, szinte becsomagoltuk az üzletet színes, minőségi grafikával ellátott ablakfóliába. A digitális nyomtatással készült ablakfólián a színek élénkek, a feliratok kiválóan olvashatóak, a képek pedig élesek és jó felbontásúak. Erre szükség is van, mert a DBS Smart Solutions Kft. üzlete számos, fontos információt közöl az ügyfelekkel a kirakatüvegen.

perforált ablakfólia azzal vívott ki magának népszerűséget, hogy tartós és figyelemfelkeltésben is sikeres reklámeszköz. A vásárlók, ügyfelek és vendégek számára kialakított terekhez kiválóan illik, ha van a telepítéséhez egy vagy több, üvegfelület. A gyártás és a rögzítés legyen a mi dolgunk, Önnek csak a terveket kell velünk megosztania. Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal, igényelje személyre szabott árajánlatunkat a perforált ablakfólia megrendeléséhez!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: