logo_feher

Blog

Perforált ablakfólia, az olcsó és hatékony reklámeszköz

perforált ablakfólia

A perforált ablakfólia látványos reklámeszköz. Az ablakfólia nyomtatáshoz kiemelkedő minőségű szolgáltatást tud tőlünk igénybe venni.

A perforált öntapadós matrica vagy lyukacsos fólia használatának kettős funkciója van. Az egyik a belátás korlátozása vagy megakadályozása, a másik pedig természetesen a reklám. Hogy miről is van szó pontosan, azt az egyik nemrégiben elkészült munkánk prezentálja. A halászteleki pékség kirakata perforált ablakfóliákat kapott. A perforált ablakfólia alapanyaga lyukacsos, kis mértékben átlátszó, ennek köszönhetően a teljesen lefedett üvegen, plexin keresztül is átengedi a fényt, megelőzve a fényviszonyok romlását. A fólia, illetve a fóliára kerülő nyomat minősége óvja a reklámot a kifakulástól és időjárásálló tulajdonsága hosszú élettartamot kölcsönöz neki. A színes, részletgazdag, éles képek felhívják a figyelmet az üzletre, ahogyan a halászteleki pékség esetében is megfigyelhető. A nagy méretű, figyelemfelkeltő reklám egyértelműen jelzi, hogy milyen terméket, szolgáltatást találnak az épületben az odalátogatók. A kirakatot lefedő perforált ablakfólia a pékség alkalmazottainak biztosítja a nyugodt munkavégzést, az üzletnek pedig a dekoratív, feltűnő megjelenést.

perforált ablakfólia angolul a one way vision, ami azt jelzi, hogy csak bentről lehet kilátni, fordítva nem vagy csak minimálisan. Az üvegfelület külső oldalára kell rögzíteni, általában ragasztással. A nyomtatás minősége garantálja, hogy a grafika élethű, dekoratív és mutatós is legyen. Az ára költséghatékony, mert megfizethető, strapabíró reklámeszközről van szó.

A reklámeszközök eredményes alkalmazásához szükség van arra is, hogy maga a reklámeszköz is igényes, minőségi munka legyen. A kivitelezést csak bízza ránk, ha nem szeretne csalódni a végeredményben! A referenciamunkáinkról készült képeket a honlapunkon meg tudja nézni a vonatkozó menüpontban. Éljen a lehetőséggel és készíttesse el profi kivitelezésben az új perforált ablakfóliát vagy egyéb reklámeszközt! Ajánlatunkért lépjen velünk kapcsolatba minél előbb!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: