logo_feher

Blog

Molinó készítésben a legjobbat tudjuk nyújtani!

Molinó készítés

Molinó készítés kültéri felhasználásra! Ha a kültéri reklámnak nagy méretet szánt, akkor a molinót ajánljuk Önnek is!

Egy reklámfelület számos alapanyagot magába foglal, többek között a ponyva is szerepel a molinókhoz felhasznált anyagok között. Elsősorban a kültéri reklámponyvákhoz kell olyan anyagot választani, amit a molinó készítésnél praktikusan tudnak alkalmazni. A ponyva legyen megbízható, ami a szélnek, csapadéknak és a tartós napfénynek is sokáig fakulás, sérülés, kopás nélkül tud ellenállni. Természetesen a molinó készítés minőségét nem csupán a reklámponyva tulajdonságai befolyásolják. A grafika nyomtatással kerül a ponyva felületére. A nyomtatáshoz olyan festéket kell használni, ami szintén időjárásálló, hogy sokáig megtartsa az eredeti színeit, jól látható és jól olvasható legyen a kép és a szöveg is, ami az eredeti grafikai tervekben szerepelt. Az sem mellékes, hogy mennyire környezetbarát a festék, ami kikerül majd a szabadba. Ma már ezeken a tulajdonságokon is nagy hangsúly van.

A molinó készítés kétségkívül nagyobb kihívásokkal néz szembe egy kültéri reklámponyva kivitelezésekor, mint a belső, zárt terekbe tervezett bannerek esetében. A jól felszerelt csapatunk, ami tapasztalatban sem szenved hiányt, meg tud birkózni ezzel az elvárással is. A ponyva speciális eljárással készül, az utólagos munkák pedig a rögzítését is több módon tudják biztosítani. Ennek köszönhetően a kültéri telepítéshez változatos megoldások állnak rendelkezésre. A molinó készítésnél ringlizett, szegett vagy vágott ponyvát is kérhet a megrendelő.

A budapesti molinó készítéshez keresse bizalommal a sokféle szolgáltatást kínáló cégünket! Reklámponyva készítéshez rövid időre van szükségünk, az eredmény pedig magáért beszél. A nálunk készült kültéri és beltéri bannerekkel már számos ügyfél volt teljesen elégedett. Most itt az alkalom, hogy Ön is meggyőződjön arról, miért minket érdemes választani! Amennyiben kíváncsi az árajánlatunkra molinó készítéshez, lépjen kapcsolatba velünk üzenetben vagy telefonon!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: