logo_feher

Blog

Molinó készítés az Ön igényei szerint!

molinó nyomtatás

Molinó készítést vállalunk egyedi elképzelések alapján, rövid határidő alatt, megfizethető áron! Forduljon hozzánk, hirdessen hatékonyan, látványos módon!

Aki kültéri reklámeszközt keres, az hamar szembesülni fog vele, hogy mennyiféle lehetőség van. Mind közül remek választás a molinó nyomtatás, aminek köszönhetően egy rendkívül látványos, egyedi és hatékony reklámeszközt kapunk. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk a molinókat. 

molinó készítés egy és kétoldalas kivitelben is lehetséges, és szinte minden elképzelés megvalósítható. Ha a reklámeszköz valóban kültéren lesz használva, akkor elengedhetetlen az UV álló festék használata, de a még tartósabb kivitel érdekében laminálni is lehet, így teljes mértékben ellenáll majd az időjárás viszontagságainak. Előnye még a nagy méret, a könnyű felhelyezhetőség és az egyszerű eltávolíthatóság. Beltéri vagy maximum pár éves felhasználásra a laminált, míg hosszabb táv vagy nagyon nagy méret esetén az úgynevezett öntött ponyva az előnyös. A molinó készítéshez az egyik legfontosabb kérdés, hogy pontosan milyen típusú legyen a molinó. Az alábbiakban a különböző fajtákat mutatjuk be részletesen.

Frontlit reklámponyva: ez egy öntött típus, így remek választás, ha nagy igénybevételnek lesz kitéve vagy hosszabb távon lesz rá szükség. Nagyméretű, nagy szakítószilárdsággal.

Blockout molinó: beltéri használatra ajánlott, a fekete betétnek köszönhetően nem átvilágítható. A nyomat hosszú ideig szép marad, a színek nem halványulnak. 

Átvilágítható, backlit molinó: ezen típusú molinó nyomtatásának nagy a festékigénye, hiszen csak így lehet elérni, hogy átvilágítva is jól mutasson, telt színű legyen. Mindenképp érdemes belőle próbanyomatot készíttetni. 

Mesh, vagyis építési háló: ez is a molinó készítéshez tartozó szolgáltatás, ugyanis egyre többen használják nem csak épületek felújításakor, hanem arculatépítő célból is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérje bátran ajánlatunkat a molinó nyomtatásra! Használja ki a modern technológia előnyeit, reklámozzon hatékonyan! 

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: