logo_feher

Blog

Mesh háló nyomtatás impozáns méretben!

mesh háló nyomtatás

Mesh háló nyomtatás óriási méretben! Egy egész falat be tud takarni reklámmal, rendelje meg tőlünk kiváló minőségben!

A mesh háló vagy másik nevén épületháló egy olyan reklámeszköz, ami sok helyen felbukkan. Eredetileg ezt az alapanyagot építkezéseken használták, arra a célra, hogy az épület állványzatát fedjék be vele. Mára felismerték, hogy a mesh hálóban ennél több lehetőség is van, hiszen jól lehet grafikát nyomtatni rá, azonban itt csak az egyik oldalára kerülhet grafika a reklámeszköznek. Mivel az épületháló alapvetően kültéri használatra készült, ebből következik, hogy az időjárással szemben ellenálló. A kültéri reklámfelületek létrehozásához ezt az eszközt is ajánljuk azoknak, akik nagyban gondolkodnak. Természetesen ez nem zárja ki a mesh háló beltéri használatát sem, nagyon jól alkalmazható például kiállító terekben is.

mesh háló nyomtatáshoz olyan, speciális festéket használunk, aminek az UV sugarak nem ártanak, így maga az épülethálóra készült grafika is eredeti állapotában marad meg. A hálós anyag a széllel szemben kisebb ellenállást fejt ki, hiszen a hálón keresztül fúj a légáramlás. Az épületháló erős alapanyaga, lyukacsos szerkezete, a kis súlya olyan praktikus tulajdonságok, amiket jól ki lehet használni a nagy méretű, kültéri reklámeszközöknél. Rendeljen mesh háló nyomtatást, amit digitálisan kivitelezünk! A mesh háló nyomtatást fényáteresztő, Frontlit molinóra készítjük el, szállítással, szereléssel.

Az épületháló a reklámeszközök egyik legnagyobb kiterjedésű változata. A méretet adja meg nekünk, a grafikát küldje le és a többi már a mi dolgunk! Rendelje meg a mesh háló nyomtatást kiváló minőségben! Kérjük, az árajánlatkérő űrlapon jelezze, hogy milyen konfekcionálási móddal kéri az épülethálót, illetve szeretné e igénybe venni a szolgáltatásunkat a kihelyezéshez! A továbbiakban már csak a válaszunkat kell megvárnia és eldöntenie, hogy megfelel e Önnek. A mesh háló nyomtatással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal a weboldalunkon szereplő elérhetőséginken!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: