logo_feher

Blog

Homokfúvott ablakfólia: mindenhol tökéletes megoldás

homokfúvott ababalkfólia, savmart fólia, homokfújt fólia, homokfúvott fólia, belátás gátló fólia.lakfólia

homokfúvott ablakfólia átláthatatlanságot biztosít, de nem áll a fény útjába, sőt, akár dekorációs célokra is alkalmas.

A Nemzeti Sportközpontok dunavarsányi sportlétesítményében egyes üvegfelületek esetében savmart, illetve prémium, légcsatornás, homokfúvott ablakfólia felhelyezésére került sor. Mint a mellékelt képen is látható, ez esetben a homokfúvott ablakfólia inkább dekorációs, mint belátásgátló szerepet kapott, amit hangsúlyoz a nem egybefüggő felülete is.

A savmart, illetve a homokfúvott ablakfóliák felhelyezése egyszerű, különösen, ha prémium, légcsatornás változatról van szó. E típus esetében – a felületének köszönhetően – a felhelyezés szebb, levegő- illetve buborékmentes lesz, ugyanis az apró csatornákon a levegő távozni tud a kasírozás során, így a felület alól minden levegő képes távozni, a végeredmény pedig abszolút hibátlan.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a savmart, illetve prémium, légcsatornás, homokfúvott ablakfóliákkal kapcsolatban, valamint, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Köszönjük az MNSK dunavarsányi edzőtábornak a közreműködést és a megrendelést!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: