logo_feher

Blog

Homokfúvott ablakfólia, a sokoldalú kiegészítő üvegre!

homokfúvott ablakfólia

Homokfúvott ablakfóliával az üvegfelületekből is reklámfelület válik! Az ablakfólia egy sokoldalú reklámeszköz, amit minden üvegfelületen jól ki lehet használni.

Az üvegfal, az üvegkirakat egy olyan reklámfelület, amit egyszerűen nem szabad veszni hagyni. A méretéből adódóan nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy fel tudja hívni a figyelmet a vállalkozására! Ne mondjon le arról, hogy az üzlete, az irodája még feltűnőbb legyen és még többen tudomást szerezzenek róla a potenciális ügyfelek közül!

homokfúvott ablakfólia egyszerűbb változata az üveg belső felületére ragasztható matrica. Ha inkább nagyban gondolkodik, akkor a nyomtatott matrica helyett homokfúvott ablakfóliát rendeljen, ami egyszerre tölti be a reklámeszköz, az üzletdekoráció, valamint az üveg átlátszóságának az elfedésére, csökkentésére alkalmas kiegészítő szerepét is. A homokfúvott ablakfólia olyan felületekre rögzíthető, mint a tükrök, a portálüvegek, kirakatüvegek. A homokfúvott ablakfólia sok olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt érdemes számolni, tervezni is vele.

A fólia lehet reklámeszköz, de egyszerűen csak díszként is felhasználható. Az üveggel határolt helységben nem sötétít, a megfelelő tervezéssel beengedi a fényt. Gyorsan elkészül és könnyen fel lehet helyezni a kijelölt felületre, ahol dizájnos megjelenést tud kölcsönözni a helynek. A tőlünk megrendelhető fóliákat vinyl-ből vagy pedig plotterfóliából készítjük, digitális nyomtatással is el tudjuk látni a megrendelt grafikával. Rendeljen méretben, kivitelezésben, dizájnban egyedit és mi elvégezzük a teljes kivitelezést Önnek!

Rendeljen homokfúvott ablakfóliát, amit nem csupán legyártunk Önnek a megadott tervek és elvárások alapján, hanem az üvegfelületre is rögzítünk a helyszínen! Az ügyfeleknek a terméket és a szolgáltatást is teljesen személyre szabottan kivitelezzük, rövid határidővel. Lépjen kapcsolatba velünk, ha felkeltette az érdeklődését az ablakfólia! A honlapunkon szereplő űrlapot kitöltve hamarosan megkapja tőlünk az árajánlatunkat.

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: