logo_feher

Blog

Habbetű: a felirat, ami minden tekintetet magára vonz!

Habbetűk készítésével igazán látványos és figyelemfelkeltő feliratra tehet szert, ami bárhol felhasználható. Forduljon hozzánk mutatós üzletdekorációért! 

A céges arculat fontos része az üzletdekoráció. Mindenképp érdemes az egyedi, látványos megoldásokra törekedni, amik valamilyen szempontból különlegesek és ezért mindenki megnézi őket. Garantáltan ilyen lesz például egy habbetűkből készített felirat: a habbetűk előnye, hogy három dimenziósak, vagyis térbeliek, ezáltal messziről is feltűnőek. A hatás még tovább fokozható led világítással. Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk, hogy mi mindent érdemes tudni a habbetűkről

Alapanyag: a habbetűk 2-5 cm vastag expandált polisztirol habból kerülnek kialakításra. Kültéri használat esetén a kvarchomokkal kérgesített, strapabíróbb változatot ajánljuk, ami ellenálló az időjárás viszontagságaival és más mechanikai hatásokkal szemben is. Az anyag könnyű súlyának köszönhetően a legtöbb felületre könnyen felragaszthatóak, akár üvegre vagy a homlokzatra is. Bármilyen színre festhetőek, a megfelelően kivitelezett habbetűk sokáig megőrzik szépségüket. 

Felhasználás: kültéren és beltéren egyaránt használhatók, készülhet belőlük felirat a cégtáblára, de akár beltéri dekoráció is. Az alapanyag logó kialakítására is alkalmas. A habbetűk led világítással kombinálva még feltűnőbbé és éjszaka is láthatóvá tehetők. 

Minőség: fontos, hogy a habbetűk magas minőségű alapanyagból készüljenek, mert csak így lesznek valóban tartósak és sokáig szépek. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleink a legjobb minőséget kapják, megfizethető áron. Teljesen egyedi elképzelések megvalósításában is szívesen állunk rendelkezésre, legyen szó egyedi méretről vagy különleges grafikáról. 

Amennyiben a habbetűk elnyerték a tetszését és szeretne róluk még többet megtudni, a legjobb helyen jár! További kérdéseivel, pontos árajánlattal kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Készséggel segítünk az elképzelései megvalósításában. 

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: