logo_feher

Blog

Etikett címke nyomtatás színvonalas termékcímkékhez!

etikett címke nyomtatás

Etikett címke nyomtatás tartós és dekoratív kivitelben! Olyan címkéket gyártunk, amilyenekkel maximálisan meg lesz elégedve!

A címkéknek kettős feladata van, mert egyszerre informálnak és a figyelmet is felhívják a termékre, szolgáltatásra, amihez készültek. Egy termékcímke nem lehet unalmas vagy gyenge minőségű, különben a funkcióját nem tudja betölteni. A grafikai tervezés és a nyomdai anyag színvonala együtt adja a címke minőségét.  Az etikett címke nyomtatást végző nyomdának komoly elvárásokkal kell szembenéznie. Önnek milyen tulajdonságok fontosak egy termékcímkében?

Az etikett címke nyomtatáshoz mindenekelőtt olyan nyomdagépre van szükség, ami  a nyomtatáshoz használt anyaggal együtt minőségi termékcímkét tud előállítani. A címkéket nem csupán nyomtatni tudja a nyomdagép, hanem vágni is. A formára vágott címkék egyedi külsőt is kaphatnak a megrendelő kérése alapján. A kontúrvágást az egyedi, dizájnos, formatervezett címkékhez érdemes megrendelni. A címke nyomtatás így kiegészül a címkék formázásával is a megadott tervek alapján.

Az etikett címke nyomtatásnál szintén nagy hangsúlyt kap a dizájn mellett a strapabíró anyag, amire a grafika kerül. Az igazán sokoldalú termékcímkék védőlaminálást kapnak és az UV sugárzással szemben sem érzékenyek. Ennek köszönhetően ki lehet őket tenni napfénynek, kültéren is rögzíthetőek, illetve a termékek mozgatása sem tesz kárt bennük. A színvonalas etikett címke nyomtatással készült címke jól tapad, strapabíró, mutatós, nem szakad el könnyen és egyedi változatban is megvalósítható.

A termékcímke nyomtatást rövid kivitelezési idővel is el tudjuk készíteni az ügyfeleinknek, ha a kezünkbe adják az ehhez szükséges eszközöket. Az összegyűjtött tapasztalatunk és a technológiai háttér, amit megteremtettünk, lehetővé teszi, hogy a nyomtatással kapcsolatos megrendeléseket igényes formában készítsük el. Ha szeretné megrendelni az etikett címke nyomtatást, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot és azonnali árajánlatot kérni tőlünk!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: