logo_feher

Blog

Egyedi tapéta nyomtatás? Ebben is tudunk segíteni!

egyedi tapéta nyomtatás

Az egyedi tapéta nyomtatással egy fantasztikus dekorációs eszközt adunk a kezébe! Használja ki a falakat és teremtsen kreatív tereket a segítségükkel!

A tapéta nyomtatás egy fantasztikus lehetőség, amit ajánljunk hotelek, kiállítások, irodák, közintézmények vagy otthonok számára egyaránt! A tapétázás új korszaka köszönt be, ha az egyedi tapéta nyomtatást is belekalkulálja a a lakberendezésbe, a belsőépítészeti kivitelezésbe! Mondjon búcsút az egyszerű, fehér falaknak, gondolja tovább az unalmas, tucat mintákat és burkolja be a falait fantáziadús, ízléses, gyönyörű nyomatokkal díszített, egyedi tapéta nyomtatással készült tapétákkal!

Az egyedi tapéta nyomtatásban rengeteg lehetőség van, amivel egy iroda, ügyfélváró, hotel szoba vagy óvodai terem is izgalmas, hangulatos falakat kaphat. Töltse meg élettel, dizájnos külsővel a falakat ott, ahol valami átlagostól eltérőt szeretne kialakítani!

Amit Ön megálmodott, azt mi könnyedén tapétára tudjuk nyomtatni! A folyamat három, alapvető lépésből áll. Önnek meg kell terveznie a tapéta mintáját és el kell küldenie Nekünk a látványtervet, ami alapján mi elkészítjük a tervet, kevesebb, mint pár nap alatt! 

Az egyedi tapéta nyomtatásnak számos előnye van! Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy olyan falai legyenek, mint máshol és másnak nem. Egy vállalkozás és egy otthon számára is ötletes, gyönyörű kiegészítő a nyomtatott tapéta. A minta lehet egy szép fotó, természetesen kiváló minőségben, éles részletekkel és élethű színekben! A fotók mellett saját vagy egyéb minták is szóba jöhetnek. Az egyedi tapéta nyomtatás nem csak a tapéta grafikájában ad nagyobb teret a megrendelőnek, a tapéta anyagát is kiválaszthatja. Egy lélegzetelállító tájkép megelevenedhet selyemfényű plakátpapíron vagy visszaszedhető falmatricára is kerülhet egy szlogen vagy egy nagy méretű logó és textilhatású kockás mintájú tapéta is díszítheti a gyerekszoba falait.

Keressen minket bizalommal, ha több fantáziát lát a falakban annál, hogy a hófehér festékkel megelégedjen vagy használja ki a falfelületeket reklámra!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: