logo_feher

Blog

Egyedi címkékkel megalapozhatja termékei sikerét!

Címke nyomtatás

Címke nyomtatás akár nagyobb mennyiségben is rövid idő alatt, megfizethető áron! Forduljon hozzánk, ha egyedi, látványos címkékkel látná el termékeit! 

Egy termék népszerűsége sok mindentől függ, de csak részben múlik magán a terméken. Abban, hogy hány vásárló dönt mellette a többi hasonló típusú áruval szemben, fontos szerepet játszik a címke is. Fontos, hogy mutatós, figyelemfelkeltő legyen, ezzel megalapozva a sikert. És, hogy miért érdemes cégünket választani a címke nyomtatáshoz? Nézzük! 

Amikor egy új terméket szeretnénk piacra dobni, fontos figyelembe venni, hogy a vásárlások számának alakulásában kulcsszerepe van a címkének. Ahhoz, hogy a címke nyomtatás meghozza a várt eredményt, érdemes élénk, szép színeket használni, amelyek vonzzák a tekintetet. Maga a címke általában egy normál, öntapadós matrica, vízlepergető anyagból, fényes vagy matt felülettel. A hordozó  anyag lehet műanyag alapú vagy vinyl fólia, mindkettőről könnyen felszedhetők a címkék. Cégünk UV álló festékkel dolgozik, így az etikett címke nyomtatás tartós eredményt ad, ami sokáig megőrzi szépségét. A címkéket ívre vágjuk és ricceljük, így megkönnyítve a felhasználásukat. Ajánljuk őket dekorációs és reklámcélú felhasználásra, bármilyen, sima felületre. 

Ha közvetlenül az élelmiszerre kerülne a címke, akkor a címke nyomtatás során ezt figyelembe kell venni, hiszen ilyen esetben nagyon fontos a higiénikus, egészségre ártalmatlan anyagok használata. Cégünk ezen a téren is nagy tapasztalattal rendelkezik, és munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő címke kiválasztásában. A megszokott négyzet, kerek és ovális formák mellett vállaljuk akár teljesen egyedi formájú címkék tervezését is, a legmodernebb technológiákkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltette a címke nyomtatás, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Használja ki tapasztalatunkat és szaktudásunkat, bízza ránk magát! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: