logo_feher

Blog

Autófóliázás és egyéb járműdekorációs eljárások

Autófóliázás

Autófóliázás és más eszközök járműreklámhoz! Hívja fel a figyelmet dekoratív járművel a cégére, reklámozzon kreatívan!

A járművek kreatívan kihasználható, mozgó reklámfelületek. A modern technológia már lehetővé teszi, hogy tartós, de mégis könnyen cserélhető és egyszerűen kezelhető járműdekorációt alkalmazzon bárki, aki lát fantáziát ebben a reklámeszközben.

Az egyik, széles körben alkalmazott járműdekorációs eszköz az autófóliázás. Az autófóliázás létezik egy alap változatban és egy speciális változatban. Az egyszerű autófólia mindent tud, amit a hagyományos fólia. Kültéri használatra alkalmas, az időjárásnak ellenáll, mert a fólia anyaga UV álló. Az autófóliázást laminálással is kiegészítjük, ami még inkább tartóssá tudja tenni a járműdekorációt. Az autófóliázás másik változata a speciális 3D autófóliázás. Ennek a borításnak megegyeznek a tulajdonságai az alap változattal, azonban a látvány sokkal figyelemfelkeltőbb. A grafikai munkának köszönhetően a járműre kerülő minta élénk, figyelemfelkeltő lesz. Ez a fólia speciális technológiával készül, aminek köszönhetően a fólia kitűnően illeszkedik a jármű teljes felszínére. A két fólia között a különbség tehát a látványban érvényesül leginkább.

Az autófóliázáshoz kapcsolódik egy újabb eszköz, az autómatrica. Az autómatricázás a legegyszerűbben eltávolítható eszközök gyártásával foglalkozik. Nem véletlenül kapta az a nevet, hogy autómágnes. A kért méretben, formában kivitelezett autómatrica rögzíthető a karosszériára, de ugyanolyan könnyen el is távolítható onnan, méghozzá nyom nélkül. Többször felhasználható, alkalmi eszköz.

A járműreklám több típusban is megrendelhető, ha hozzánk fordul! Keressen minket bizalommal és döntsön az Önnek megfelelő autódekoráció mellett! Egy vagy több fajta dekorációt is tud rendelni, kedvező árakkal és belátható határidőkkel dolgozunk. Az autófóliázás elkészül a megbeszélt időpontra és Ön azonnal használni is tudja a járművet. Kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: