logo_feher

Blog

A roll up praktikus és látványos reklámeszköz!

Roll up készítés

Roll up készítést vállalunk egyedi elképzelések megvalósításával, kedvező áron, rövid határidő alatt! Keressen minket, és használja ki a termék előnyeit! 

Valószínűleg minden cégtulajdonos tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő reklámozás. Hiába nyújtunk kiváló ár-érték arányú szolgáltatást vagy kínálunk magas minőségű termékeket kedvező áron, ha senki sem szerez tudomást a lehetőségről. Szerencsére ma már rengeteg reklámeszközből válogathatunk, amiknek köszönhetően nem okozhat gondot a cég népszerűsítése, megismertetése a potenciális ügyfelekkel. Ezek között előkelő helyet foglal el a roll up, ami a termékpromóciók, bemutatók és rendezvények egyaránt elengedhetetlen eszköze. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen előnyei vannak!

Mutatós, figyelemfelkeltő, ugyanakkor tartós: a roll up rendkívül látványos reklámhordozó, ami szinte vonzza a tekintetet. A strapabíró polipropilén film nyomat egy alumínium szerkezetbe van erősítve, szállításhoz egyszerűen fel lehet tekerni. A grafika magas minőségben, digitális nyomtatással kerül a felületre, ami könnyen kicserélhető. A roll up készítés ennek köszönhetően költséghatékony megoldást jelent. 

Praktikus, könnyen kezelhető: a szerkezet pár perc alatt felállítható, nincs szükség hozzá speciális eszközre. A roll up könnyű, kézben is szállítható, akár felállítva is könnyedén áthelyezhető. Összecsukott állapotban tárolható, így nagyon kis helyet foglal és nem kell attól tartani, hogy megsérül. 

Összeállítása néhány mozdulat: a roll up felállítása kézzel történik. A talpak kihajtása után a tartórudat az erre szolgáló furatba helyezzük, majd kihúzzuk a feltekert állapotban lévő nyomatot és rögzítjük a helyén. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik roll up készítésben. Teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, igény szerint a grafikai tervezést is vállaljuk, méghozzá kedvező áron. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a roll up készítés iránt, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben. 

Facebook
LinkedIn

További bejegyzések: